Saturday, November 03, 2007

New player in the gem industry




A new JV company between Sri Lankan businessman Mueen Saheed and his local partner Datuk S.A. Alhabshee - Billari Fine Jewellery - located at Level 4 Pavilion KL, Jalan Bukit Bintang, officially open for business Saturday, Nov 3.

7 comments:

ahiruDin aTTan said...

ada share ka tuan syed?

Syed Imran said...

Ish ish ish, mana ada share. Saya dijemput ke majlis pembukaan kedai berkenaan. Tolong member. Itu ja. Tapi kalau ada share kan bagus...

ahiruDin aTTan said...

elok tu, tolong kawan2. suruh billari take up ad space in your blog, tuan. that would be very meaningful.

Syed Imran said...

Zaman la ni, bukan senang nak suruh orang buat macam tu Bro... nak minta orang keluar duit untuk tujuan itu... sekupang macam sebesar roda kereta lembu. What ever it is, saya tak pandai buat bisnes macam Datuk Seri KMH, KJ dan sebagainya walaupun saya pernah bekerja di JPM dan pernah dipelawa sertai bisnes oleh dua tiga orang tauke.

Anonymous said...

Ami Ban,

Datuk S.A tu siapa?..
apa pun, tahniah atas pembukaan kedai dan harap membawa keuntungan.

-mijan-

Syed Imran said...

Oramg kampung... bukan Datuk Wira kita. Tau sama taulah.

Anonymous said...

ya, saya tahu'
thanks

:)

-mijan-